Om os

Om 24Design.net

Denne side har til formål at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg, når du arbejder med webdesign. I dag er det blevet et krav for enhver virksomhed at have en hjemmeside, hvis de vil findes af deres brugere. Derfor er webdesign også blevet et meget vigtigt emne.
Det kan være svært at finde ud af, hvordan hjemmesiden skal sættes op, hvad virker, hvad konverterer bedst, hvad er det brugerne vi have og meget mere. Derfor guider vi dig gennem de vigtigste beslutninger gennem vores guides lige som vi behandler andre vigtige emner i vores artikelarkiv.

Eksperter i webdesign

Det er OnlineSynlighed.dk, der står bag 24Design.net. Vi har mange års erfaring med webdesign og søgemaskineoptimering, og vi ved derfor, hvad der er vigtigt i forbindelse med webdesigns, hvis man vil findes i Googles søgeresultater - samt hvordan søgemaskineoptimering spille en rolle for det gode webdesign. Google er i Danmark den mest anvendte søgemaskine, og derfor er det denne søgemaskine, der bliver optimeret til. Mange af disse optimeringer virker dog også på de andre, mindre anvendte søgemaskiner som eksempelvis Bing.